Ректор-втікач Податкового університету Мельник повертається в Україну - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ректор-втікач Податкового університету Мельник повертається в Україну - ЗМІ

Кримінал
2751
Побіжний екс- ректор Податкового університету Петро Мельник найближчим часом може повернутися в Україну. Нагадаємо, він втік до США влітку минулого року, поки був під домашнім арештом. Його затримали за звинуваченням в отриманні хабара в 120 тис. грн.
У вигнанні, в гостях у дочки в містечку Санкт-Маркос, Мельник активно закликав студентів-податківців через сторінку в соцмережі не ходити на пари, а брати участь в акціях Майдану. Коли Янукович втік, екс- ректор повідомив: «Друзі, я повертаюся, зустрічай мене , Ірпінь!»
Повернення підтвердив його адвокат. «Зі своїх джерел я чув , що Петро Володимирович вже був би давно в Україні , але поверненню завадила загострилася серцева хвороба, – розповів «Вістям» захисник втікача Олексій Назаренко. – Як тільки йому стане легше , він неодмінно повернеться. Арешту Мельник не боїться, бо вірить у свою невинність».
Кримінальну справу за обвинуваченням в отриманні хабарів зараз Генпрокуратура призупинила у зв’язку з розшуком Мельника. Офіційно ніякої інформації про його реабілітацію і закритті діла не звучало, тому цілком резонно, що прямо в аеропорту на втікача обвинуваченого можуть надіти наручники. Не виключено, що він зараз намагається утрясти це питання з новим керівництвом ГПУ через свого кума – Святослава Піскуна, який днями повернувся до Києва.
«Говорив з Мельником два дні тому. Він на повному серйозі збирається приїхати і спростувати звинувачення, – сказав «Вістям» ще один кум Мельника, Дмитро Понамарчук. – Зараз така можливість є. При старій владі захиститися було неможливо».
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас