Volvo може обмежити співпрацю з Росією через конфлікт у Криму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volvo може обмежити співпрацю з Росією через конфлікт у Криму

Фондовий ринок
747
Шведський автовиробник Volvo Group може переглянути своє партнерство з російською компанією Уралвагонзавод в разі несприятливого розвитку подій на Україні. Volvo знаходиться на ранній стадії обговорення можливої ​​співпраці між його французьким підрозділом Renault Trucks Defense і російською фірмою Уралвагонзавод. Планується, що шведська група може поставляти деталі і двигуни для нової бойової машини російської армії, яка розробляється на заміну БТР-80.
Volvo отримала дозвіл від уряду Франції на розгляд потенційної співпраці між двома компаніями. Шведський автовиробник буде очікувати рішень міжнародних організацій щодо можливих обмежень на співпрацю з Росією.
“Якщо ми і зважимося на угоду, то ми переконаємося в тому, щоб вона відповідала нормам французького, шведського та американського права”, – повідомила речник Volvo Group Керін Вік.
Перший автомобіль Volvo зійшов з конвеєра на заводі в шведському Гетеборзі в 1927 році. На сьогодні Volvo виробляє комерційні та вантажні автомобілі, автобуси, двигуни і різне обладнання. У компанії працюють близько 100 тисяч осіб, заводи концерну представлені в 19 країнах. Продукція Volvo Group продається більш ніж в 180 країнах.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас