ЛДПР пропонує включати до складу Росії нові території на підставі рішення місцевого парламенту без референдуму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЛДПР пропонує включати до складу Росії нові території на підставі рішення місцевого парламенту без референдуму

Казна та Політика
1172
ЛДПР запропонує до законопроекту есерів про спрощений порядок приєднання нових територій в РФ поправку, яка дозволила б включати до складу Росії нові території вже на підставі рішення місцевого парламенту без проведення референдуму. Про це заявив у вівторок лідер партії Володимир Жириновський.
“Від ЛДПР буде поправка, що достатньо для вирішення місцевого парламенту (для включення до РФ нових суб’єктів)”, – сказав В.Жириновський журналістам .
На його думку, рішення Верховної ради Криму про звернення з проханням входження до складу РФ має бути достатньо, оскільки депутатів обрало населення.
“Так навіщо ще звертатися до населення? Якщо більшістю голосів Верховна рада прийняла рішення”, – сказав парламентарій.
Він також підкреслив, що Росія може і не приймати додаткових законів для приєднання Криму до нашої держави, так як наявного законодавства цілком достатньо.
“Наше законодавство не забороняє приєднувати. Воно регулює відносини між суб’єктами і можливість відділення. Приєднання у вільному режимі. Це як сім’я. Закон регулює розірвання шлюбу, а у створенні шлюбу – ви вільні, створюйте сім’ї”, – зазначив В.Жириновський.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас