Попит на цивільні БТР в Україні зріс в 18 разів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попит на цивільні БТР в Україні зріс в 18 разів

Особисті фінанси
2451
Жителі України стали значно частіше цікавитися пропозиціями про продаж вживаних бронетранспортерів. Про це повідомляє сайт з продажу нових і б/у авто RST.ua.
За даними експертів сайту, за останній місяць кількість бажаючих купити БТР збільшилася в 18 разів у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Пікове значення було зафіксовано 3 березня. При цьому ще в грудні минулого року попит на бронетранспортери зріс в два рази, а в січні-лютому 2014 року в 7 разів.
Водночас загальна тенденція вторинного ринку свідчить про зниження попиту на б/у автомобілі на 20-25% при збереженні обсягу пропозицій. Також, за даними експертів, помітно зростає інтерес до обміну одного автомобіля на інший.
У сучасному розумінні перші “БТР”, або “бронетранспортери”, з’явилися під час першої світової війни як засіб транспортування піхотинців. Через сторіччя основне призначення цих машин не змінилося – доставка особового складу, матеріальних речей, евакуація поранених.
Також існують цивільні версії БТР, які використовуються в рятувальних цілях у важкопрохідних місцях, при ліквідації пожеж. Бронетранспортер може бути оснащений як колісним, так і гусеничним шасі залежно від умов експлуатації.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас