Поспішайте взяти участь в акції " Лояльний курс долара 9,5 грн" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Поспішайте взяти участь в акції " Лояльний курс долара 9,5 грн"

2068
Сьогодні особливо гостро постає питання про нестабільність курсу Української гривні.
У кожному обмінному пункті пропонують різні валютні курси. Ситуація з національною валютою не настільки критична, як могла б бути в нинішніх умовах, але все ж варто побоюватися за свої гроші і користуватися тільки перевіреними обмінними пунктами і сервісами, у яких не в пріоритеті обманювати своїх клієнтів.
Клієнти компанії Форекс-Тренд сьогодні мають можливість поповнення своїх рахунків у гривні за фіксованим курсом 9,5 за допомогою надійного і відомого сервісу х-change.in.ua завдяки новій акції “Лояльний курс”.
х-change.in.ua успішно зарекомендував себе на просторах інтернету, завдяки величезній безлічі успішно здійснених заявок. Вдячні клієнти не забарилися залишити відгуки на користь компанії. Так, на одному з відомих сайтів-коментаторів можна зустріти такі втішні і справедливі слова:
“Операція була проведена успішно і це в першій-то ночі! Хороший сервіс”.
Або так: “Спасибі за хороший сервіс, цікаві акції та бонуси. Приємно з вами працювати”.
Зручний х-change.in.ua в першу чергу тим, що поповнювати рахунки Форекс-Тренд можна через систему LiqPay, “Приват Банк” (Україна), “Альфа-Банк” (Україна), “ОТП Банк”, “Сбербанк РФ”, “Альфа-Банк” РФ, ВТБ24 РФ.
Заявку можна оформити в будь-якому відділенні вищевказаних банків і, звичайно ж, в інтернет-банкінгу даних кредитних організацій. Оформити заявку можна прямо на сайті.
А завдяки спеціальній акції від X-change.in.ua клієнти Форекс-Тренд можуть не турбуватися за коливання валютних курсів, тому що дана ставка в 9,5 залишається незмінною під час проведення акції.
Також клієнтам Форекс-Тренд ще один приємний сюрприз – кошти, що надійшли через х-change.in.ua також беруть участь в акції “Бонус Лояльності” від компанії Форекс-Тренд і на них також буде нараховуватися бонус у розмірі від 6% до 12% у відповідності з обраним терміном розміщення.
Джерело http://pamm-moscow.com/
За матеріалами:
Форекс-Тренд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас