Корпорація "Богдан" у лютому 2014 р. збільшила випуск в 5 разів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Корпорація "Богдан" у лютому 2014 р. збільшила випуск в 5 разів

Фондовий ринок
1240
Корпорація “Богдан” на виробничих потужностях в Черкасах в лютому 2014 р. виготовила 673 легкових автомобіля, що в 4,9 рази перевищує виробничі показники аналогічного періоду 2013 р. Втім, компанія стурбована катастрофічно низьким рівнем завантаженості заводу, йдеться в повідомленні прес-служби корпорації.
“Корпорація закликає новий уряд вжити невідкладних заходів для активізації роботи виробничих компаній, розробити дієві програми і закони, спрямовані саме на підтримку внутрішнього виробництва. Корпорація “Богдан” наполягатиме на наданні вітчизняному автомобілебудуванню статусу області пріоритетного розвитку економіки. Машинобудування сьогодні є одним з найважливіших секторів економіки України, оскільки для виробництва авто залучаються десятки підприємств із суміжних галузей”, – йдеться в повідомленні.
Крім того, наголошується, що “виробничі підприємства вже завтра повинні відчути на собі зменшення податкового тиску”. Насамперед, це стосується фонду оплати праці.
“Загальне навантаження на ФОП має не перевищувати 15%. Це дозволить збільшити дохід громадян, які працюють на вітчизняних підприємствах, а також позитивно вплине на дохідну частину державного бюджету, оскільки зарплата вийде з тіні”, – наголошується в повідомленні.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас