Крим може перетворитися на зону "замороженого" ​​конфлікту - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Крим може перетворитися на зону "замороженого" ​​конфлікту - експерт

Казна та Політика
1697
Крим може перетворитися на зону “замороженого” ​​конфлікту, як Придністров’я – таку думку під час прес-конференції висловив директор військових програм Центру Разумкова Микола Сунгуровський.
“(Росією – ред.) використовується тактика опори на місцевий актив, на місцеву політичну проросійську силу”, – скакав М.Сунгуровський.
Експерт вважає, що російські військові виконують у кримському конфлікті три основні функції: бути символом того, що “Росія нас не залишить”, блокування українських силових структур і захоплення стратегічних об’єктів.
“На мій погляд, основними цілями Росії в цьому конфлікті є недопущення виходу (України – ред.) з орбіти впливу Росії. В принципі, така політика ведеться з 1991 року”, – сказав експерт.
Якщо ціль неможливо досягти, то Росія піде на дестабілізацію ситуації в південно-східних областях. “Якщо і цього не вдається зробити, то метою є створення в Криму “українського Придністров’я”. Тобто це зона “замороженого” ​​конфлікту під патронатом Росії”, – підкреслив Сунгуровський.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас