Підприємцям Євромайдана можуть анулювати штрафи за несплату податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підприємцям Євромайдана можуть анулювати штрафи за несплату податків

Казна та Політика
1799
У Верховній Раді України зареєстровано проект закону № 4339 від 3 березня 2014 року щодо звільнення від штрафів підприємців Євромайдана за несвоєчасну сплату податків. Про це повідомляє сайт Верховної Ради.
“З метою зменшення соціальної напруги проектом пропонується не застосовувати штрафні санкції до платників податків та платників єдиного внеску за несплату, несвоєчасну сплату або сплату у неповному обсязі податків та єдиного внеску, а також неподання або несвоєчасне подання податкової звітності та звітності з єдиного соціального внеску за період з 1 грудня 2013 р. по 28 лютого 2014 року”, – йдеться в пояснювальній записці.
“Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо мораторію на штрафи для нових платників податків та учасників Революції Гідності) “зареєстрований народним депутатом фракції “УДАР” Оксаною Продан і переданий на розгляд керівництву.
Профільним комітетом, який має розглядати документ, є Комітет з питань податкової та митної політики.
Нагадаємо, з 21 листопада 2013 р. до кінця лютого 2014 року в Україні тривали масові акції протесту, які розпочалися через призупинення процесу підготовки до підписання Угоди про асоціацію з ЄС. У результаті акцій протесту четвертий Президент України Віктор Янукович втік до Російської Федерації, а Верховна Рада прийняла постанову, відповідно до якої він самоусунувся.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас