В Україні на 42% зросли обсяги IТ-послуг - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні на 42% зросли обсяги IТ-послуг - експерт

Казна та Політика
500
За січень 2014 року обсяги реалізованих послуг у сфері комп’ютерного програмування та надання інших послуг у сфері інформатизації становили 842,7 млн. грн. Про це сказав голова Комітету Верховної Ради з питань інформаційних технологій та інформатизації Валерій Омельченко, повідомляє УНН.
“За офіційною інформацією, протягом 2013 року обсяги реалізованих послуг у сфері комп’ютерного програмування та інших послуг у сфері інформатизації становили 11,4 млрд. грн, що на 17,5% більше, ніж у минулому році. Незважаючи на складну політичну ситуацію, січень 2014 року також показав зростання обсягів IТ-послуг. Протягом першого місяця року вони становили 842,7 млн. грн, що на 42,3% більше, ніж за аналогічний період 2013 року”, – зазначив В.Омельченко.
Голова парламентського комітету також додав, що подальший динамічний розвиток ІТ-галузі можливий за умови конструктивного діалогу між представниками органів законодавчої і виконавчої влади, ІТ-бізнесу та громадськості.
“Протягом останніх років ІТ-бізнес демонструє дуже хорошу динаміку зростання – Україна посилює позиції на міжнародних ринках, створюються нові робочі місця, сплачуються податки. Проте ще багато кроків необхідно зробити – і у нас спільно з членами всіх політичних партій, що входять до складу комітету, представниками громадськості та ІТ-бізнесу є розуміння і загальне бачення як розвивати галузь. Тому я сподіваюся, що наші ініціативи обов’язково будуть підтримані в сесійній залі”, – зазначив В. Омельченко.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас