Баффетт: активи краще від грошей в наступні 50 років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Баффетт: активи краще від грошей в наступні 50 років

Фондовий ринок
6032
Глава Berkshire Hathaway мільярдер Уоррен Баффетт, що зайняв четвертий рядок у новому списку найбагатших людей планети за версією Forbes, прокоментував, як загострення ситуації на Україні впливає на його інвестиційну стратегію.
У рамках свого інтерв’ю телеканалу CNBC “пророк з Омахи” відповів на запитання, як поточна ситуація, коли у світі заговорили про загрозу Третьої світової війни та повернення до Холодної війни, впливає на його стратегію на фондовому ринку.
Уоррен Баффетт, голова ради директорів, виконавчий директор Berkshire Hathaway: “Якби я знав, що ситуація на Україні в майбутньому може призвести до подібних подій, я б всі купував акції. Гроші необхідно інвестувати. Можна бути абсолютно впевненим у тому, що якщо почнеться велика війна, гроші будуть втрачати свою вартість. Це відбувалося на кожній великій війні. Тому тримати великий обсяг грошей, готівки – це не найкраще інвестиційне рішення під час війни. Якщо у вас є можливість – купіть ферму, нерухомість, з якою ви б могли отримувати ренту, або вкладайте в цінні папери. На мій погляд, протягом наступних 50 років правильним рішенням були б інвестиції в виробничі активи, а не в шматочки паперу або навіть біткойни”.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас