Міліція створила 5 груп швидкого реагування для посиленого патрулювання Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міліція створила 5 груп швидкого реагування для посиленого патрулювання Києва

Казна та Політика
774
ГУ МВС України в м. Києві створило 5 груп швидкого реагування для запобігання порушень громадського порядку та реагування на факти мародерства. Про це повідомила прес-служба ГУМВС України в м. Києві.
“У зв’язку з останніми подіями і для стабілізації оперативної обстановки на території міста керівництвом столичної міліції було прийнято рішення про посилення охорони громадського порядку. Для запобігання проявів грубих порушень громадського порядку та реагування на можливі факти мародерства при Головному управлінні столичної міліції створено 5 груп швидкого реагування”, – йдеться в повідомленні.
До складу кожної групи входять співробітники спецпідрозділу “Титан”, слідчий, дільничний інспектор, експерт-криміналіст і представник громадськості.
За інформацією МВС, правоохоронці цілодобово несуть службу в повній екіпіровці і з табельною вогнепальною зброєю.
“Головним завданням груп швидкого реагування є оперативна перевірка інформації про захоплення тих чи інших об’єктів і грубих порушеннях громадського порядку та невідкладне прийняття заходів для їх припинення”, – йдеться в повідомленні.
Крім цього, збільшено кількість патрулів міліції.
“Зараз для посилення охорони громадського порядку на території міста додано 200 піших патрулів. Зростає і кількість спільних патрулів міліції з представниками громадських формувань”, – інформують в МВС.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас