У страхову компанію "Зеніт" введена тимчасова адміністрація — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У страхову компанію "Зеніт" введена тимчасова адміністрація

Фондовий ринок
620
Нацфінпослуг України у четвер, 27 лютого, відсторонила від управління страховою компанією “Зеніт” її керівництво і призначила власного тимчасового адміністратора.
Про це повідомила прес-служба відомства.
Відзначається, що “Зеніт” більше року не надає звітність до Нацфінпослуг, тому відомство не знає, в якому стані знаходиться компанія. Крім того, виявилося, що голова правління страховика не має вищої освіти і не проходив курсів підвищення кваліфікації для керівників страхових компаній.
Ще більше півроку тому Нацфінпослуг призупинила ліцензію “Зеніту”, але за минулий час компанія не виконала жодного з розпоряджень регулятора. При цьому співробітники компанії неодноразово просили Нацфінпослуг зайнятися керівництвом “Зеніта”, щоб не допустити погіршення фінансового стану СК і виведення її активів.
СК “Зеніт” була створена в червні 2004 року і спеціалізується на договорах страхування життя. Станом на 30 вересня 2012 року її страхові резерви становили 4,5 млн грн, з яких на довгострокові договори припадало 4,4 млн грн. Кількість застрахованих в компанії становила 425 осіб. Власники компанії – британська компанія Moltex Business і белізька Bear Capital.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас