Спецназ РФ здійснив напад на Керченський загін морської охорони, - Держприкордонслужба — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Спецназ РФ здійснив напад на Керченський загін морської охорони, - Держприкордонслужба

Казна та Політика
5877
Російський спецназ здійснив напад на Керченський загін морської охорони та відділ прикордонної служби “Керч”. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.
Вчора о 22:30 група спецназівців вчинила напад на відділ прикордонної служби “Керч”, який є первинним підрозділом охорони державного кордону на керченському напрямку. Вони вибили вікна, двері, знищили засоби зв’язку і автоматизовані робочі місця в кабінетах підрозділу. Також напад стався і на Керченський загін морської охорони. З метою запобігання захоплення корабельно-катерний склад з штатним озброєнням були переведені в порти Одеса і Бердянськ.
“Під час захоплень прикордонних підрозділів відбувається грубе застосування фізичної сили, погрожування зброєю і залякування. Фахівці російського спецназу намагаються здійснювати психологічний тиск на прикордонників і в ультимативній формі вимагають підкоритися новому керівництву АР Крим. Вони активно ведуть спроби вербування персоналу, вимагають дані оперативних підрозділів та дані оперативних співробітників. Намагаються дізнатися конфіденційну інформацію про керівників структурних підрозділів. До всіх висуваються наполегливі пропозиції щодо співпраці та офіційного працевлаштування”, – йдеться в повідомленні.
Після блокування російськими військовими будівлі в Севастополі перестала функціонувати система відеоспостереження. Російські спецназівці встановлюють заглушки для ведення переговорів, через що прогнозується відсутність мобільного зв’язку.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас