У Криму налічується вже 15 тис. російських військових - представник України в ООН — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Криму налічується вже 15 тис. російських військових - представник України в ООН

Казна та Політика
3393
Командування збройних сил Росії продовжує перекидати війська на територію України, повідомив представник України в ООН Юрій Сергєєв. За даними кореспондентів, з учорашнього дня на території Криму вже перебуває понад 15 тис. військовослужбовців Росії і приблизно 50 одиниць техніки, серед якої є броньовані автомобілі та бронетранспортери.
Крім того, береги України на Чорному морі блокують десять військових кораблів Російської Федерації. Уздовж державного кордону в районі Харківської області помічено рух військових колон. Також велика кількість військових знаходиться в готовності до транспортування в місті Новоросійськ. До підвищеної ступенів готовності переведені об’єднання Балтійського флоту.
Нагадаємо, за інформацією Держприкордонслужби України, останнім часом значно збільшився тиск російських військових на прикордонників. Під час захоплення прикордонних підрозділів відбувається грубе застосування фізичної сили, загроза зброєю і залякування. Фахівці російського спецназу намагаються здійснювати психологічний тиск на прикордонників і в ультимативній формі вимагають підкоритися новому керівництву АР Крим. Вони проводять спроби вербування персоналу, вимагають дані оперативних підрозділів і дані оперативних співробітників. Намагаються дізнатися конфіденційну інформацію про керівників структурних підрозділів. До всіх висуваються наполегливі пропозиції щодо співпраці і офіційного працевлаштування.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас