Тимошенко: оголошуючи війну Україні, Росія оголошує війну США і Великобританії, яку вона програє (ВІДЕО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко: оголошуючи війну Україні, Росія оголошує війну США і Великобританії, яку вона програє (ВІДЕО)

3644
Російська Федерація не зможе захопити Україну. Про це сказала екс -прем’єр -міністр України Юлія Тимошенко у своєму зверненні до українців, сьогодні, 2 березня, і закликала зберігати спокій.
“У російського керівництва взагалі нічого не вийде з цієї великої афери, яку вони затіяли. Хочу попросити вас, що ви були спокійні і впевнені” , – сказала Тимошенко.
За словами Юлії Тимошенко, в протистоянні з Росією, Україна – не одна, так як в 1994 році підписала Будапештський меморандум, за яким їй гарантована повна безпека в обмін на відмову від ядерної зброї.
“Володимир Путін добре розуміє, що оголошуючи війну нам, він оголошує війну та гарантів нашої безпеки: США і Великобританії” , – сказала екс -прем’єр -міністр України.
Тимошенко заявила , що не вірить , що Росія переступить межу , а якщо це відбудеться , то Росія – програє. Екс-прем’єр- міністр зазначила , що Україна якомога швидше повинна стати частиною Європи , підписавши угоду про асоціацію з ЄС. Також Тимошенко закликала українців не підтримувати фальшиві мітинги на Сході і в Криму.
За матеріалами:
censor.net.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас