Вирішується питання про перекриття кордону з Росією - звідти масово звозять автобусами осіб, що влаштовують бійки, - Кабмін — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вирішується питання про перекриття кордону з Росією - звідти масово звозять автобусами осіб, що влаштовують бійки, - Кабмін

Казна та Політика
7121
Український уряд розглядає можливість про перекриття кордону з Російською Федерацією. Про це заявив перший віце прем’єр міністр Анатолій Ярема в ефірі телемарафону на Першому телеканалі.
“Зараз вирішується питання про перекриття кордону, інша можливість – введення жорстких умов її перетину”, – зазначив чиновник. Він пояснив, що в останні дні з Росії масово і цілеспрямовано звозять автобусами осіб , які беруть участь в проросійських мітингах і провокують українське суспільство.
Побоїще, яке відбулося в Харкові в суботу, було спровоковано проросійськими активістами , які приїхали з Бєлгородської області Росії і відразу після акції втекли. Про це Еспресо.TV повідомив народний депутат Віталій Данилов, який був у Харкові під час заворушень.
За його словами, в місто в суботу приїхало більше двох тисяч росіян на автобусах з Бєлгородської області. Депутат зазначив , що саме вони почали бити прихильників Евромайдана і влаштовувати безлади.
Данилов наполягає, що росіяни не вимовляли ніяких політичних гасел, їх завданням було лише спровокувати безлади. Відразу після здійснення провокації росіяни виїхали назад.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас