До Одеси прибули кримські кораблі морської охорони - вони залишаються на службі у народу України (ФОТО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До Одеси прибули кримські кораблі морської охорони - вони залишаються на службі у народу України (ФОТО)

3398
В Одесу з Криму прибули кораблі Севастопольського та Ялтинського загонів морської охорони ДПСУ.
Зокрема, біля причалу Військової гавані морського порту пришвартувалися кораблі BG50 «Григорій Куроп’ятников» і BG57 «Миколаїв» з Балаклави (Севастопольський загін),а також корабель морської охорони III рангу для виконання спеціальних завдань «Крим», що його також «президентської яхтою», пише “Думська”.
Як пише видання, “Крим” був побудований для перевезення генеральних секретарів і членів Політбюро ЦК КПРС під час їх перебування на державних дачах в Ялті і Сочі.
Нині корабель полягає в Ялтинському загоні морської охорони для виконання спеціальних завдань, основна функція якого – участь у здійсненні державної охорони місць постійного і тимчасового перебування Президента України, посадових осіб, визначених у Законі України «Про державну охорону органів державної влади України та посадових осіб».
Прибулі кораблі , як і одиниці Одеського загону морської охорони , залишаються в стані повної бойової готовності. Екіпажі перебувають на борту , знаряддя розчохлено . Причал охороняється бійцями спецназу прикордонної служби .
За матеріалами:
Думская.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас