Як російське ТБ масово обдурило росіян: інсценований бій холостими, "липові" жертви, і "бандерівці" з новітньою російською зброєю (ВІДЕО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як російське ТБ масово обдурило росіян: інсценований бій холостими, "липові" жертви, і "бандерівці" з новітньою російською зброєю (ВІДЕО)

Кримінал
97217
Президент РФ Володимир Путін звернувся до Ради Федерації про введення російських військ до Криму після того, як в ефірі російського ТБ показали нібито загиблих російських військових у результаті стрілянини біля Ради міністрів Криму в Сімферополі. Сюжет про стрілянину “українських бойовиків” із закритими обличчями і тіла російських військовослужбовців, які нерухомо лежать на дорозі, показали на телеканалі “Вести”.
“О 15:20 біля будівлі Кабміну АРК в Сімферополі пролунали автоматні черги… У Будинку Профспілок в 50 метрах від Кабміну залягли невідомі люди в чорній формі, з чорними масками на обличчях і білими пов’язками на руках”, – зазначає журналіст “Вістей”.
“Вони стріляли по натовпу і Будинку Профспілок. Потім… вони почали заскакувати в жовті автобуси “Богдан”… Мабуть, автобуси були викрадені, тому що на одному з них був напис “Зоопарк”, – наголошується в сюжеті.
!!
Також кореспондент зазначає, що “постраждали і журналісти, але серйозно ніхто не поранений, проте це зайвий раз свідчить про те, що в Криму знаходяться провокаційні сили, які хочуть дестабілізувати обстановку”.
Як російське ТБ масово обдурило росіян: інсценований бій холостими, "липові" жертви, і "бандерівці" з новітньою російською зброєю (ВІДЕО)
При цьому на відео чітко видно, що автобуси, в які “заскакували екстремісти” – жовті, з кримськими номерами і написом “Львов.Тайган”. Це автобуси кримського підприємства “Парк левів “Тайган”, розташованого в Білогірську під Сімферополем і директором якого є керівник ялтинського зоопарку “Казка” Олег Зубков.
Як російське ТБ масово обдурило росіян: інсценований бій холостими, "липові" жертви, і "бандерівці" з новітньою російською зброєю (ВІДЕО)
Також “бандерівці” з телесюжету озброєні новітньою російською зброєю – автоматами АК 100-ї серії і гранатометом РГ-94, які є на озброєнні тільки в армії Росії.
Крім того, на фото й відео можна бачити, що під нерухомими “жертвами” стрілянини в камуфляжі зовсім немає крові. Події в Сімферополі водночас висвітлював і російський телеканал “Дощ”. У включенні з Криму журналіст розповідав про те, що судячи з гільз після стрілянини, патрони були холостими.
“Хто і в кого стріляв – незрозуміло, російські військові спочатку зайняли бойові позиції біля будівлі, але за 15 хвилин повернулися до входу в будівлю, мабуть їм повідомили, що загрози більше немає”, – зазначив журналіст. Люди, за його словами, які виїхали на жовтих автобусах, були в цивільному, але зі стрілецькою зброєю, з білими пов’язками на рукавах.
Просто під час прямого включення з Сімферополя після “стрілянини” стало відомо, що Путін звернувся до Ради Федерації з проханням використати військовий контингент на території Криму.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас