УФС-Банк провів ребрендінг та представив нову депозитну програму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

УФС-Банк провів ребрендінг та представив нову депозитну програму

668
2014 рік приніс багато новин, але далеко не всі з них приємні. Проте життя не може зупинитись тому кожний з нас повинен продовжити займатися тим, що в нього виходить краще за все. В цьому році банку “Український Фінансовий Світ” виповниться 11 років і ми вирішили привести своє візуальне сприйняття до згоди з часом. Тепер ми носимо назву УФС-Банк і в нас з’явились декілька ініціатив, які мають поліпшити взаємодію з нашими клієнтами.
По-перше, всі наші відділення, яких вже 20 в чотирьох регіонах країни (Київській, Харківській, Донецькій та Запорізькій областях) стали більш комфортними та сучасними. Кожне з них обладнане спеціальними кімнатами для перемовин, де можна обговорити найделікатніші теми.
По-друге, зміни зачепили весь персонал, що, безсумнівно, повинно знайти своє відображення у якості обслуговування та рівні комфорту наших клієнтів. Тепер сервісу приділяється значно більше уваги, чому також сприяє повністю оновлений call-центр, завжди готовий відповісти на всі питання.
Також значно розширилася лінійка послуг, які банк пропонує своїм клієнтам. В 2013 році до неї додалися споживчі, іпотечні кредити та кредитні картки, а в цьому році будуть додані ще кілька напрямків. Також було представлено сучасний інтернет-банкінг УФС-Онл@йн, який дає змогу клієнтам керувати своїм рахунком та виконувати багато інших операцій, без візиту до відділення.
Наші традиційні сильні сторони – вигідні ставки за вкладами – знайшли своє відображення у новій депозитній програмі «Олімпійські відсотки». Вона дає змогу розмістити вільні кошти на короткий строк (три місяці) на дуже привабливих умовах. Так ми пропонуємо клієнтам вибір з трьох валют – гривні, долара та євро під 23%, 11,3% та 10,3% річних відповідно. При цьому гроші продовжать працювати на вас, завдяки щомісячній сплаті відсотків. Більше інформації про цю акцію та інших можливостях УФС-Банка Ви зможете дізнатися на спеціальному сайті new.ufw-bank.com/branding.html.
Довідка: УФС–Банк (повна назва ПАТ «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «УКРАЇНСЬКИЙ ФІНАНСОВИЙ СВІТ») засновано у 2003 році та входить до однієї з найбільших фінансово-промислових груп України — ГК «Олімп».
Банк займає 94-е місце (зі 176) за розміром активів та відноситься до IV групи по класифікації НБУ – це означає, що ми невеликий банк і дозволяє нам швидко приймати рішення, без зайвої бюрократії і тяганини.
Дізнайтеся більше на нашому сайті!
За матеріалами: УФС-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас