В Україні задіяні сили для початку громадянської війни - екс-голова Служби зовнішньої розвідки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні задіяні сили для початку громадянської війни - екс-голова Служби зовнішньої розвідки

Казна та Політика
3645
Україна може бути втягнута у внутрішнє і зовнішнє протистояння. Про це під час прес-конференції сказав екс-голова Служби зовнішньої розвідки України, засновник Громадського форуму “Стратегія національної безпеки України” Микола Маломуж.
“Зараз активізувалися всі сили, які дестабілізують ситуацію в Україні. Країна на межі глибокої кризи. Зараз використовуються всі способи, щоб ще більше дестабілізувати ситуацію і є інформація про підготовку повстання в регіонах з метою їх відділення від України і початку громадянської війни. Це ми спостерігаємо в Криму”, – сказав М.Маломуж.
Він також зазначив, що вже проведені певні наради і населення проти сепаратистських дій.
“Ми знаходимо механізми врегулювання ситуації завдяки діалогам і співпраці”, – сказав він.
Раніше УНН повідомляв, що ГПУ відкрила провадження за фактом захоплення в Криму будівель Верховної Ради і Ради Міністрів.
Відзначимо, раніше в.о. міністра МВС Аваков повідомив, що через захоплення озброєними людьми ВР Криму за тривогою підняли ВВ МВС та особовий склад міліції. Як відомо, озброєні люди в уніформі захопили приміщення Верховної Ради Криму.
Нагадаємо, вчора, під час мітингу біля Верховної ради відбулися зіткнення між учасниками проросійських організацій, прихильниками Євромайдана, представниками кримських татар. Під час заворушень постраждали понад 30 осіб, дві людини померли. Додамо, що на флагштоку РМ Криму підняли прапор РФ.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас