Спроби захоплення адмінбудівель у країні будуть розглянуті як "злочин проти держави" - Турчинов — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Спроби захоплення адмінбудівель у країні будуть розглянуті як "злочин проти держави" - Турчинов

Казна та Політика
3137
Спікер Верховної Ради України, в.о. президента, в.о. Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України О.Турчинов з приводу останніх подій в Сімферополі зазначив, що “спроби захоплення адмінбудівель у країні будуть розглянуті як злочин проти Української держави з усіма наслідками, які повинні бути”.
За його словами, силовим структурам вже дано доручення “вжити всіх заходів для захисту громадян, покарання злочинців і забезпечити деблокування” адмінбудівель у Криму.
“Звертаюся з проханням зберігати спокій, захищати адмінбудівлі від провокаторів”, – підкреслив він.
Відзначимо, раніше в.о. міністра МВС А.Аваков повідомив, що через захоплення озброєними людьми ВР Криму за тривогою підняли ВВ МВС та особовий склад міліції. Раніше повідомлялося, що озброєні люди в уніформі захопили приміщення Верховної Ради Криму.
Нагадаємо, вчора під час мітингу біля ВР відбулися зіткнення між учасниками проросійських організацій, прихильниками Євромайдана, представниками кримських татар. Під час заворушень постраждали 30 осіб, шість осіб було госпіталізовано.
Додамо, що на флагштоку РМ Криму підняли прапор РФ. Також УНН повідомляв, що неподалік від Сімферополя помітили бронетехніку.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас