Перша допомога Україні має бути надана без всяких умов - європарламентар — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перша допомога Україні має бути надана без всяких умов - європарламентар

Кредит&Депозит
1797
Лідер групи соціалістів у Європейському парламенті Ханне Свобода висловлюється за беззастережне надання короткострокової фінансової допомоги Україні.
На прес-конференції у вівторок у Страсбурзі Ханне Свобода висловив думку, що довгострокова фіндопомога повинна бути обумовлена ​​зобов’язанням проведення реформ.
“Короткострокова допомога має бути надана зараз, щоб провести країну через найближчі тижні, але довгострокова допомога повинна бути надана на умовах реформ”, – вважає він.
При цьому лідер групи соціалістів упевнений, що в процесі надання короткострокової допомоги головну роль має взяти на себе Європейський Союз, і якщо не буде фінансування з боку Міжнародного валютного фонду, то Брюссель повинен надати макрофінансову допомогу.
Говорячи про ситуацію в Україні, Ханне Свобода висловився за об’єктивне і незалежне розслідування відносно встановлення винних у насильстві.
“Ми проти реваншу, але за правосуддя. Не можна говорити, що ти відповідальний і будеш покараний”, – упевнений європейський політик.
При цьому він вважає, що справа екс-прем’єра Юлії Тимошенко має бути останнім випадком виборчого правосуддя в Україні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас