"Азовмаш" переходить на чотириденний робочий тиждень - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Азовмаш" переходить на чотириденний робочий тиждень - ЗМІ

Фондовий ринок
1155
Група “Азовмаш” (Маріуполь), що об’єднує кілька підприємств важкого машинобудування України, з 24 лютого переводить колектив на чотириденний робочий тиждень. “Попередньо такий графік триватиме на підприємстві до березня, поки не буде сформований пакет замовлень”, – повідомляє маріупольська газета “Іллічівець” з посиланням на інформацію, оприлюднену під час круглого столу у міській раді, організованого мером Маріуполя Юрієм Хотлубеєм.
За його словами, таке рішення викликане складною ситуацією в країні. “Такі заходи зроблені з метою утримати обстановку і не проводити скорочення трудового колективу”, – цитує Хотлубея газета. На самому підприємстві поки що не надали більш докладної інформації щодо ситуації.
Група “Азовмаш” (“Азовмашінвест Холдинг”) – один з найбільших машинобудівних комплексів України, виробляє залізничні вантажні вагони і платформи, автопаливозаправники, автоперевізники, металургійне, гірничорудне і кранове обладнання.
Основний вид діяльності компанії – вагонобудування. “Азовмаш” не оголошує обсяги випуску вагонів в минулому році (у 2012 році вироблено близько 16 тис. вагонів). Аналітики з урахуванням складної для всіх вагонобудівників ситуації на ринку прогнозували скорочення їх випуску “Азовмашем” на 35% до 2012 року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас