Банкомати ПриватБанку знову стали доступні всім українцям — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банкомати ПриватБанку знову стали доступні всім українцям

Фондовий ринок
1860
Найбільший в Україні ПриватБанк відновив обслуговування платіжних карт всіх українських і зарубіжних банків у мережі банкоматів, повідомила прес-служба кредитно-фінансової установи.
За повідомленням, тимчасові обмеження на отримання готівки за чужими картками були пов’язані з величезним навантаженням на процесинговий центр в період ажіотажу навколо готівки 20-21 лютого і скасовані банком після стабілізації ситуації.
“Пікові навантаження на процесингові центри змусили більшість банків обмежити обслуговування карток інших банків, щоб уникнути зависання банкоматів і помилок в обслуговуванні чужих клієнтів. Всі наші банкомати сьогодні обслуговують карти клієнтів інших банків”, – підкреслюється в повідомленні.
За інформацією прес-служби, найбільша в Україні банкоматна мережа Приватбанку працює в стабільному режимі: більш ніж з 8,6 тис. банкоматів на 11 ранку 24 лютого не обслуговували клієнтів лише 172, або 2,1% від загальної кількості встановлених банкоматів. При цьому через технічні збої не працює 1% банкоматів, перебоїв зі зв’язком – 0,8% і тимчасової відсутності коштів – 0,3%.
За даними банку, мережа обслуговування платіжних карток ПриватБанку включає більше 8,6 тис. банкоматів, 11,3 тис. терміналів самообслуговування. У торговельній мережі оплату за картками приймають більш ніж 113 тисяч POS-терміналів ПриватБанку.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас