Дострокові президентські вибори в Україні можуть відбутися в грудні цього року - ПР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дострокові президентські вибори в Україні можуть відбутися в грудні цього року - ПР

Казна та Політика
1096
Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявляє, що Угода з врегулювання кризи в Україні буде парафована у п’ятницю після 12:00 і передбачає голосування за конституційні зміни в вересні, а також проведення президентських виборів у грудні нинішнього року.
“О 12 годині буде парафування Угоди, яке було підготовлене сьогодні вночі. Потім в рамках цього буде підписано президентом, опозицією і нібито буде парафована Францією, Німеччиною, Польщею і Росією”, – розповів О.Єфремов в ексклюзивному інтерв’ю агентству “Інтерфакс-Україна” в п’ятницю вранці.
“Протягом 48 годин після підписання цієї угоди повинні напрацювати закон, який переходить до Конституції якоїсь, що раніше діяла – або 2004 року, або зараз мусується, що Мусіяки (правознавець, кандидат юридичних наук, професор Києво-Могилянської академії, один з авторів тексту Конституції 1996 року Віктор Мусіяка – прим. ред.) Конституція буде”, – додав він.
“Потім буде прописана процедура голосування за Конституцію, зміни до Конституції, були дотримані баланси влади між президентом і Кабінетом міністрів і голосування за цією Конституцією у вересні місяці, і якщо Конституція голосується у вересні, то тоді в грудні – вибори президента”, – резюмував О.Єфремов.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас