ПР у Раді не змогла узгодити кандидатуру нового прем'єр-міністра — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПР у Раді не змогла узгодити кандидатуру нового прем'єр-міністра

Казна та Політика
2348
Фракція Партії регіонів у Верховній Раді на своєму засіданні у вівторок вранці не прийняла остаточного рішення про кандидатуру на посаду прем’єр-міністра. Про це журналістам сказав депутат Ради від ПР, представник Президента в парламенті Юрій Мірошниченко.
Він підтвердив, що питання кандидатури на посаду прем’єра обговорювалося на засіданні фракції, однак, за його словами, остаточне рішення з даного питання прийнято не було.
Водночас Мірошниченко не уточнив, які саме кандидати на цю посаду обговорювалися.
Як повідомлялося раніше, колишній прем’єр-міністр Юлія Тимошенко виступає проти призначення представника опозиції новим прем’єр-міністром.
Голова Верховної Ради Володимир Рибак розраховує, що Президент Віктор Янукович внесе на розгляд парламенту, а Рада, в свою чергу, розгляне подання на призначення прем’єр-міністра на цьому пленарному тижні (18-21 лютого).
Яценюк закликає Януковича дати публічну відповідь про готовність або відмову надати опозиції право формувати Кабінет Міністрів.
28 січня Янукович звільнив Миколу Азарова з посади прем’єр-міністра, прийнявши його відставку, що спричинило відставку всього Кабміну.
За законодавством, повноваження прем’єра до призначення нового складу уряду виконує перший віце-прем’єр-міністр Сергій Арбузов.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас