Близько 10 тисяч активістів Майдану попрямували до будівлі парламенту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Близько 10 тисяч активістів Майдану попрямували до будівлі парламенту

Особисті фінанси
1238
Близько 10 тисяч активістів зі столичного Майдану Незалежності попрямували 18 лютого в бік будівлі Верховної Ради України для проведення мирної акції в день проведення засідання парламенту, передає журналіст Корреспондент.net з місця подій.
Колона мітингувальників рухається з боку Майдану Незалежності по вулиці Інститутській. Демонстранти тримають в руках прапори з символікою опозиційних партій, а також державні прапори України.
Колону демонстрантів очолюють кілька тисяч бійців загону самооборони Майдану в повній екіпіровці.
Нагадаємо, сьогодні на 10 годину ранку заплановано пленарне засідання Верховної Ради.
Раніше повідомлялося, що 18 лютого, о 8:30 на Майдані Незалежності будуть сформовані колони демонстрантів, які рушать до будівлі Верховної Ради для “мирного наступу” на депутатів з вимогою негайно прийняти всі необхідні рішення для виходу з кризи та врегулювання ситуації. Зокрема, мова йде про повернення до Конституції 2004 року.
Об’єднання Правий сектор оголосило на сьогоднішній день мобілізацію своїх активістів. “У зв’язку з оголошеним Штабом національного опору на вівторок, 18 лютого “Мирним наступом”, всі підрозділи “Правого сектора” у Києві та областях України привести в стан повної готовності”, – говорилося в повідомленні прес-служби організації .
Міліція готова забезпечувати безпеку громадського порядку у вівторок біля Верховної Ради, і не допустити зіткнення прихильників влади і прихильників опозиції, повідомили Корреспондент.net у прес-службі київської міліції.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас