Злиття фармацевтичних компаній оцінили в $25 мільярдів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Злиття фармацевтичних компаній оцінили в $25 мільярдів

Фондовий ринок
136
Фармацевтична компанія Actavis веде переговори про поглинання Forest Laboratories; сума операції може становити до 25 мільярдів доларів. Про це повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на неназвані джерела.
Після об’єднання компанії, як очікується, зможуть ефективніше реагувати на зміни на фармацевтичному ринку США, де лікарні, страховики і приватні лікарі об’єднуються у великі організації для купівлі ліків.
Станом на закриття торгової сесії 14 лютого ринкова капіталізація Actavis становила 33,4 мільярда доларів, Forest Laboratories – 19,3 мільярда доларів.
Actavis була заснована в середині 80-х років в Іллінойсі, зараз основна штаб-квартира компанії знаходиться в Дубліні. Наприкінці 90-х років Actavis відкрила представництво в Росії. Зараз її офіси знаходяться в декількох десятках країн.
Actavis відома в першу чергу виробництвом дженериків, при цьому організація намагається налагодити випуск патентованих препаратів. Зокрема, в Росії компанія виготовляє «Алмагель», «Седальгін», « Спазмалгон», «Троксевазин». Штаб-квартира Forest Laboratories знаходиться в Нью-Йорку, компанія також має офіси в Канаді, Великобританії, Ірландії, Франції.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас