"Брокбізнесбанк" повністю відновив співпрацю з VISA — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Брокбізнесбанк" повністю відновив співпрацю з VISA

Фондовий ринок
1770
“Брокбізнесбанк” повністю відновив свою співпрацю з міжнародною платіжною системою Visa International. Про це повідомив перший заступник голови правління Брокбізнесбанку Петро Пекур .
“Брокбізнесбанк” повністю відновив свою співпрацю з міжнародною платіжною системою Visa International, сказано в повідомленні на сайті банку.
Раніше на сайті повідомлялося, що Visa ввела обмеження за транзакціями карток, випущених банком, на зняття готівки в інших банках і на операції за кордоном, у зв’язку з чим “Брокбізнесбанк” почав випуск додаткових карток системи MasterCard для всіх своїх клієнтів.
“На сьогодні всі обмеження за видами операцій по картах Visa зняті. Наші клієнти можуть розраховуватися ними в торговельних мережах та знімати готівку в банкоматах в рамках встановлених лімітів”, – повідомив перший заступник голови правління Брокбізнесбанку Петро Пекур.
“У зв’язку з ростом оборотів по картках Visa за останні два тижні “Брокбізнесбанк” отримав від платіжної системи вимогу збільшити гарантійний депозит в цій платіжній системі. 13 лютого банк перерахував Visa International необхідні кошти”, – повідомили в прес-службі банку.
“Протягом цих трьох днів менеджмент і персонал “Брокбізнесбанку” працювали понаднормово, щоб у всіх відділеннях по всій країні забезпечити всім нашим клієнтам доступ до їхніх рахунків в ручному режимі. Ми почали випуск платіжних карт MasterCard для всіх 160 тисяч наших клієнтів- власників карток Visa. більшість з них отримають додаткові платіжні картки протягом двох тижнів без додаткової оплати”.
“Брокбізнесбанк” є членом міжнародної платіжної системи MasterCard з 2000 року, а системи Visa – з 2003 року.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас