Бійців "Беркута" пропонують визнати учасниками бойових дій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бійців "Беркута" пропонують визнати учасниками бойових дій

Казна та Політика
3084
Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін виступає за присвоєння статусу учасника бойових дій силовикам, котрі захищали державні установи від штурмів і захоплень активістами Майдану. Про це він сказав, звертаючись до матерів і дружин міліціонерів харківського «Беркута», передає прес-служба Харківської ОДА.
«Ваші сини і чоловіки зробили те, чого не змогли б зробити кращі фахівці в області піару. Вони повернули повагу до міліції», – заявив Добкін.
«Завдяки «Беркуту» в нашій країні не сталося громадянської війни. Ми абсолютно не сумніваємося, що наші хлопці могли за 5 хвилин розігнати майдан, але їх стійкість, мужність і витримка допомагає врятувати людські життя. Крім відваги, яка властива всім чоловікам, вони проявили серйозну громадянську позицію. Все мине, але честь залишиться», – сказав він.
Добкін зазначив, що «коли все завершиться, він планує підняти питання щодо того, щоб співробітникам правоохоронних органів, які брали участь безпосередньо у захисті державних будівель і споруд у Києві та інших регіонах, присвоїли статус учасника бойових дій».
Як відомо, Добкін постійно висловлює свою підтримку діям силовиків, у тому числі тих, які розганяли мирні акції протесту у Києві.
Наприкінці січня провладна більшість Харківської облради та сам Добкін прийшли на засідання сесії в темних футболках з написом «Беркут» на грудях.
За матеріалами:
Тиждень.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас