Бізнесу з управління капіталом передбачили зростання до $ 100 трильйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бізнесу з управління капіталом передбачили зростання до $ 100 трильйонів

Фондовий ринок
567
Обсяг активів під управлінням досягне 102 трильйонів доларів в 2020 році в порівнянні з 64 трильйонами в 2012-му. Такі підрахунки містяться в дослідженні аудиторської компанії PriceWaterhouseCoopers, повідомляє Business Insider. Тільки в Північній Америці відбудеться зростання з 33,2 до до 49 трлн.
У цілому обсяг активів заможних людей (що мають кошти від 100 тисяч до мільйона доларів) в Північній Америці зросте з 59 до 100 трильйонів, а тих, хто володіє більш ніж мільйоном доларів – з 52 до 76 трлн.
При цьому наголошується, що прибутковість структур з управління активами зараз знаходиться на більш низькому (на 15-20 відсотків) рівні в порівнянні з докризовим періодом. При всій актуальності даної індустрії їй потрібно активно інвестувати в технології і персонал.
У звіті також передбачається, що частка альтернативних і пасивних стратегій зростатиме найшвидше в порівнянні з традиційними. Альтернативні активи під управлінням (все, що не відноситься до грошових коштів, акціями та облігаціями) будуть збільшуватися на 9,3 відсотка на рік і до 2020 року досягнуть 13 трильйонів.
Крім того, PWC вважає, що ключову роль у розвитку системи управління капіталом зіграє нове покоління менеджерів. Вони повинні будуть вийти як з традиційних фондів, так з фірм з управління альтернативними активами. Говориться також, що технологічний розвиток буде життєво важливим для роботи компаній сфери, особливо для забезпечення операційної ефективності та видобутку інформації про потенційних клієнтів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас