Найбільша страхова компанія "Провідна" просить відновити ліцензію на ОСАГО - і обіцяє "виправитися" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільша страхова компанія "Провідна" просить відновити ліцензію на ОСАГО - і обіцяє "виправитися"

Фондовий ринок
1346
Компанія “Провідна” подала клопотання до Нацкомфінпослуг з проханням відновити ліцензію на ОСАЦВ.
Як повідомляє страхової портал “Форіншурер”, вчора голова компанії Євген Пахомов і президент “Росгосстраха” (власник “Провідної”) Данило Хачатуров зустрічалися з керівником Нацкомфінпослуг Борисом Візіровим з приводу ситуації, що склалася.
За інформацією видання, компанія погодилася з претензіями регулятора і зобов’язалася виправити порушення, виявлені в її роботі.
Нацкомфінпослуг зараз аналізує подані документи, які були надані страховиком. У разі усунення порушень з боку “Провідної”, Нацкомфінпослуг прийме відповідне рішення.
Нагадаємо, що Нацкомфінпослуг наприкінці минулого тижня призупинила ліцензію страхової компанії “Провідна” на продаж полісів ОСАЦВ. Причиною такого рішення стало нібито систематичне порушення страховиком законодавства про фінансові послуги.
“Провідна” – це одна з найбільших компаній на страховому ринку. За даними журналу Insurance Top, за дев’ять місяців минулого року компанія залучила премій на 445,3 млн грн, посівши за цим показником шосте місце, а виплатила – 203,2 млн грн (третє місце).
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас