Київ шукає спонсорів для ремонту вулиць і будівель, що сильно постраждали під час боїв — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ шукає спонсорів для ремонту вулиць і будівель, що сильно постраждали під час боїв

Казна та Політика
742
Київська влада оцінила збиток міського майна від зіткнень між радикалами та правоохоронцями в центрі української столиці на вулиці Грушевського на суму близько 2,7 мільйона доларів, повідомляє в п’ятницю агентство УНН з посиланням на першого заступника голови київської міськадміністрації (КМДА) Анатолія Голубченка.
З 19 січня в Києві на вулиці Грушевського протягом декількох днів відбувалися зіткнення радикально налаштованих прихильників опозиції з правоохоронцями. Радикали палили автомобільні покришки, кидали в співробітників міліції пляшки із запальною сумішшю, бруківку з розібраного дорожнього покриття вулиці.
“Збиток великий. Був зовсім примітивний розрахунок, мені називали 24 мільйони гривень (2,7 мільйона доларів), зараз не знаю, адже кожен день там щось відбувається”, – сказав Голубченко.
Голубченко також зазначив, що, якщо спонсори захочуть допомогти з ремонтом вулиці, в КМДА будуть вдячні. Однак поки що єдиний випадок подібної допомоги, який йому відомий, це близько 39 тисяч доларів, сплачені держпідприємству “Київзеленбуд” за пошкодження в Маріїнському парку в Києві, де проходять акції прихильників влади.
Раніше влада Києва заявляла, що ремонт вулиці Хрещатик і будівлі КМДА, яку 1 грудня захопили радикально налаштовані прихильники української опозиції, буде здійснено за рахунок спонсорських коштів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас