Попит на українську нерухомість знаходиться в статусі "відкладеного" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попит на українську нерухомість знаходиться в статусі "відкладеного"

Нерухомість
905
Потенціал українського ринку високий, але попит на українську нерухомість перебуває в статусі відкладеного, вважає керівник групи з надання консультаційних послуг у сфері нерухомості EY в Україні Сергій Кекух.
“Незважаючи на оптимістичні очікування щодо зростання кількості та обсягу угод, висловлені інвесторами під час опитування восени 2013 року, основним перешкодами в даний момент є тривала політична криза, що супроводжується погіршенням економічної ситуації, і відсутність передбачуваності подальшого розвитку подій. Ми як і раніше вважаємо, що потенціал українського ринку високий, про що свідчать і результати нашого дослідження, але, на жаль, попит на українську нерухомість поки що перебуває в статусі відкладеного”​​, – вважає Кекух.
У повідомленні також наголошується, що за проведеним компанією в жовтні-листопаді 2013 р. опитуванням серед інвесторів нерухомості, 66% респондентів зазначали, що вважають Україну привабливим напрямком для інвестицій.
“Дослідження проводилося під час активізації переговорного процесу з підписання угоди про асоціацію між Україною та ЄС. З нашої точки зору, цей фактор може пояснювати досить оптимістичні настрої та очікування інвесторів на тлі рецесійних процесів в економіці”, – йдеться в повідомленні.
EY є одним з міжнародних лідерів в області аудиту, оподаткування, супроводу угод і консультування. Назва EY відноситься до глобальної організації і може відноситися до однієї або декількох компаній, що входять до складу Ernst&Young Global Limited.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас