КПУ створила в Києві "Антифашистський народний фронт" - для захисту громадян від націонал-екстремістів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КПУ створила в Києві "Антифашистський народний фронт" - для захисту громадян від націонал-екстремістів

Казна та Політика
1506
“Антифашистський народний фронт” для захисту громадян від націонал-екстремістів і забезпечення громадського порядку створив київський міський комітет Комуністичної партії України (КПУ). Про це повідомили в п’ятницю в прес-службі міськкому партії.
“Антифашистський народний фронт” міста-героя Києва ставить на своїй меті протистояння будь-яким спробам фашизації країни, захист співгромадян від зазіхань націонал- екстремістів, забезпечення в місті громадського порядку, юридичної і правової протидії будь-яким спробам екстремістів та інших злочинних елементів порушити порядок в наших районах”, – сказано в зверненні “Антифашистського народного фронту”.
До нього увійшли представники різних громадських організацій, “що об’єдналися в ім’я головного – боротьби з загрозою фашистського заколоту в країні, який насувається”. Головою координаційної ради “Антифашистського народного фронту” обрано одного з керівників Київського міськкому КПУ Амара Аль-Анні.
“Майдан, що розпочався як мирне зібрання, дуже швидко перетворився на силове протистояння. Екстремістські сили взяли верх на Майдані. Це вони вчинили акти вандалізму, вони здійснюють побиття і шантаж незгодних, це вони організували криваві протистояння з правоохоронними органами на вулиці Грушевського, остаточно перетворюючи центр Києва на руїни. Це вони організували масове захоплення будівель в центрі Києва і продовжили цей шабаш по всій Україні. Це вони розгулюють по всьому місту озброєними групами і залякують людей розправою”, – йдеться у зверненні.
У прес-службі міськкому КПУ також повідомили, що зараз в районах Києва створюються народні дружини “Антифашистського фронту”.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас