Співзасновник Apple радить їй випустити смартфон на Android — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Співзасновник Apple радить їй випустити смартфон на Android

Фондовий ринок
1476
Співзасновник каліфорнійської Apple Стів Возняк цього тижня запропонував компанії випустити смартфон під управлінням ОС Android.
Пан Возняк заявив, що незважаючи на те, що Apple успішно виробляє смартфони iPhone під управлінням власної операційної системи iOS, нічого не заважає їй вийти на ринок Android-пристроїв. На його думку, це можна розглядати як другорядний бізнес.
Зрозуміло, співзасновник компанії, якою тепер управляє Тім Кук, чудово обізнаний про протистояння Google і Apple на мобільному ринку, проте його це не бентежить.
Відповідаючи на запитання щодо його думки про майбутнє платформи BlackBerry, пан Возняк заявив, що канадській компанії давно потрібно було потурбуватися про випуск пристроїв на базі мобільної ОС від Google. І додав, що Apple теж могла б вчинити таким чином.
Нагадаємо, що в останньому кварталі 2013 р. Apple продала 51 млн iPhone – рекордна кількість за квартал в історії, у відповідному кварталі минулого року ця кількість становила 47,8 млн. Apple продала 26 млн iPad, що також є рекордним показником за квартал в історії; в аналогічному кварталі минулого року ця кількість становила 22,9 млн.
Сьогодні також стало відомо, що Apple активно викуповує з ринку свої акції. За інформацією Wall Street Journal, за останні два тижні компанія Тіма Кука витратила на програму зворотного викупу вже $12 млрд.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас