На Київ чекає фінансово напружений рік, але влада розраховує на додаткові асигнування з держбюджету - Герега — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Київ чекає фінансово напружений рік, але влада розраховує на додаткові асигнування з держбюджету - Герега

Казна та Політика
176
Бюджет Києва на поточний рік вийшов напруженим, але керівництво столиці сподівається на додаткові асигнування з державного бюджету.
“Рік фінансово буде напружений, нелегкий, але руки ми опускати не будемо”, – заявила секретар Київської міської ради Галина Герега на брифінгу у вівторок.
“В цілому, ми дуже задоволені тим, що бюджет все ж прийнятий. І найголовніше – збережені соціальні гарантії для киян”, – підкреслила вона.
Зокрема, за її словами, на додаткову зарплату передбачено 500 млн грн у зв’язку зі збільшенням її мінімального розміру протягом року.
Зі слів Г.Гереги, в цілому муніципальні надбавки для працівників бюджетної сфери збережуться на рівні 2013 року.
Водночас вона висловила сподівання, що Києву вдасться домогтися додаткових асигнувань з держбюджету, зокрема, на фінансування інфраструктурних проектів.
За її словами, на інфраструктурні проекти в бюджеті столиці на поточний рік передбачено 1 млрд грн. Водночас, за проектом держбюджету, передбачені вилучення з міського бюджету до держбюджету в сумі 1,5 млрд грн. Зокрема, на будівництво метро на Троєщину в міському бюджеті передбачено 147 млн ​​грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас