Депутати Луганська вимагають заборонити "Свободу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Депутати Луганська вимагають заборонити "Свободу"

Казна та Політика
685
Сьогодні на сесії депутати Луганської міської ради підтримали звернення Жовтневої райради від травня 2013 року про заборону діяльності ВО «Свобода».
На думку представника фракції КПУ Катерини Попової, це звернення «не втратило своєї актуальності, а стало, навпаки, більш злободенним». Депутат запропонувала колегам підтримати його як депутатське звернення на ім’я міського голови Сергія Кравченка. У зверненні йдеться про загрозу поширення неонацизму.
«Ми вимагаємо від представників усіх рівнів влади рішучої протидії реальному прояву неонацизму в Україні, заборони розпалювання міжнаціональної ворожнечі, введення кримінальної відповідальності за екстремізм на міжнаціональному грунті, заборони діяльності націонал- шовіністичних угруповань і партій, таких як ВО «Свобода», «УНА-УНСО», які закликають до розділення українців за національною ознакою», – процитувала Катерина Попова текст звернення.
Спочатку, в травні, планувалося, що це звернення депутатів Жовтневої райради буде направлено на адресу Президента України, голови Кабміну та голови Верховної Ради.
Сьогодні це звернення підтримали 58 депутатів міськради. 1 висловився «проти», 1 – утримався.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас