Івано-Франківська облрада висловила недовіру губернатору — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Івано-Франківська облрада висловила недовіру губернатору

Казна та Політика
326
Івано-Франківська обласна рада на сесії в понеділок висловила недовіру голові Івано-Франківської обладміністрації Василю Чуднову.
У таємному голосуванні з питання про недовіру главі обладміністрації взяли участь 86 депутатів облради (всього в облраді 114 депутатів). “За” проголосували 77 депутатів, проти – 0, утрималися – 2 і ще 7 бюлетенів визнали недійсними.
“Враховуючи те, що голова Івано-Франківської обладміністрації призначений на посаду президентом України Віктором Януковичем за поданням прем’єр-міністра України Миколи Азарова, який відповідальний за події, які відбуваються в Україні, зокрема, розгул корупції, соціальну нерівність, відмову від європейського вектора зовнішньої політики України, свавілля правоохоронних органів і спецпризначенців у застосуванні сили для обмеження конституційних прав громадян на свободу мирних зборів і висловлювання своєї думки, що призвели до людських жертв на Євромайдані в місті Києві 21-23 січня 2014 року, відповідно ст.43 закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, облрада вирішила висловити недовіру голові Івано-Франківської облдержадміністрації В.Чуднову”, – зачитав текст рішення голова Івано-Франківської облради Василь Скрипничук.
Це рішення депутати направлять президенту України Віктору Януковичу.
Як повідомлялося, раніше на позачерговій сесії 10 грудня 2013 Івано-Франківська облрада не змогла висловити недовіру голові ОДА Чуднову. Тоді за висловлення йому недовіри проголосувало 54 депутати (при необхідних для ухвалення рішення 58).
Чуднов був призначений головою Івано-Франківської ОДА указом президента 8 листопада 2013 року.
З 2008 року Чуднов очолює Івано-Франківську облорганізацію Партії регіонів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас