Інвесткомпанія ICU купила банк "Авангард" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інвесткомпанія ICU купила банк "Авангард"

Фондовий ринок
828
Група “Інвестиційний Капітал Україна” (ICU) завершила покупку ПАТ “Банк Авангард”. Після отримання погодження Національного Банку України на придбання значної частки угода з купівлі банку була повністю завершена.
ICU стала повноправним акціонером банку “Авангард”. Голова правління Світлана Корчинська, яка призначена на цю посаду 3 вересня минулого року, сформувала високопрофесійну команду і побудувала сучасний банк, що відповідають критеріям операційної ефективності та інформаційної безпеки, – говорить голова спостережної ради ПАТ “Банк Авангард” Валерія Гонтарєва. – Банк почав активну роботу на ринку в листопаді минулого року. 22 січня 2014 р. були отримані ліцензії НКЦПФР на здійснення операцій на ринку цінних паперів, тож наша стратегія побудови повноцінного “казначейського банку” втілюється в життя”.
Статутний капітал ПАТ “Банк Авангард” становить 122 млн. грн. Банк був зареєстрований НБУ в липні 2013 року. Він має ліцензії НКЦПФР на брокерську і дилерську діяльність, андеррайтинг та управління цінними паперами.
ICU була створена в червні 2006 року. До її складу входять інвестиційна компанія, компанія з управління активами та комерційний банк. Група надає послуги з торгівлі цінними паперами, інвестиційно-банківські послуги, а також здійснює управління активами інститутів спільного інвестування. Вартість чистих активів публічних фондів під її управлінням станом на 30 січня 2014 року перевищила 305 млн. грн.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас