Цього року в "доступному житлі" будуть брати участь більш ніж 300 об'єктів - обіцянка влади — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Цього року в "доступному житлі" будуть брати участь більш ніж 300 об'єктів - обіцянка влади

Казна та Політика
474
Таке рішення було прийнято на засіданні Міжвідомчої комісії при Мінрегіонбуді, повідомляє прес-служба Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.
У Київській області найбільшу кількість квартир для участі в державних житлових програмах надав житловий комплекс “Софія Київська”. Це 162 квартири загальною площею 8,4 тис. кв. м. ЖК розташований в с. Софіївська Борщагівка, перші три будинки на 553 квартири вже введені в експлуатацію. В цілому проектом ЖК “Софія Київська” передбачено будівництво 9-12-поверхових будинків, із загальною кількістю квартир – 4096. Комплекс передбачає добре розвинену інфраструктуру: школу, сад, сімейний медичний центр, аптеку, стоматологічну клініку, спортивні майданчики, стадіон, автомобільні стоянки і відділення банку.
Відповідно до держбюджету, в поточному році на програму доступного житла буде виділено 100 млн. грн. На здешевлення іпотечних кредитів – 340 млн. грн. На програму молодіжного пільгового кредитування за рахунок коштів Держбюджету та статутного капіталу Державного фонду буде спрямовано 126 млн. грн.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас