Тернопільська та Івано-Франківська облради заборонили діяльність КПУ і ПР на території областей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тернопільська та Івано-Франківська облради заборонили діяльність КПУ і ПР на території областей

812
За рішення про заборону функціонування ПР і КПУ на території Івано-Франківської області проголосували 76 з 83 депутатів.
Тернопільська та Івано-Франківська облради 25 січня на позачергових сесіях прийняли рішення про заборону діяльності та символіки Компартії України і Партії регіонів на території своїх областей, повідомляє Українська правда.
“Відповідно до статей 2, 3, 4, 21 Закону України Про місцеве самоврядування в Україні обласна рада вирішила: заборонити на території Івано-Франківської області діяльність і використання символіки Партії регіонів і Комуністичної партії України, що суперечать національним інтересам і порушують права і свободи громадян України”, – йдеться у рішенні Івано-Франківської облради, підписаному головою Василем Скрипничуком.
За рішення про заборону функціонування ПР і КПУ на території області проголосували 76 з 83 депутатів, решта не голосували. Також облрада визнала Народну Раду України і прийняла рішення створити виконком, а також розпочати організацію загону народної самооборони.
Крім того, місцеві депутати прийняли рішення звернутися до міністра МВС України Віталія Захарченка та начальника УМВС України щодо наказу про передислокацію спецпідрозділів, а також причини і завдання, що стоять перед ними, передає Українська правда.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас