Комплекс автоматизації управлінського обліку від CS у ПАТ «ВіЕс Банк» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Комплекс автоматизації управлінського обліку від CS у ПАТ «ВіЕс Банк»

296
Завершено впровадження програмного комплексу автоматизації управлінського обліку в ПАТ “ВіЕс Банк”.
Комплекс складається з підсистеми АБС Б2 ”Управлінський облік(ISMA)”, сховища і системи аналітичної звітності CS::Business Intelligence (CS::BI). Постановником задач виступив Фінансово-економічний відділ і Заступник Голови Правління Банку з фiнансiв. Завдяки їх підтримці та контролю вдалося максимально використовувати потенціал програмного комплексу.
Програмний комплекс дозволив: автоматично надавати інформацію про управлінський баланс і звіт про доходи /витрати у всіх необхідних розрізах (Центр фінансової відповідальності, ТОБО, продукт) по всьому спектру фінансових і нефінансових активів/пасивів, які представлені у банку (кредити, депозити, неторгівельні операції, Forex, внутрішньогосподарська діяльність і так далі).
Завдяки наявності системи аналітичної звітності CS::BI вся результуюча інформація відображується у вітринах системи і web-based звітах.
Вперше реалізована інтеграція вітрини “Аналітичні рахунки” з АБС Б2 в режимі online. Це дозволило використовувати одні і ті ж показники бізнес-моделі CS::BI як для ретроспективних аналітичних запитів за великий період (на підставі даних сховища), так і для моніторингу балансових показників за поточний операційний день.
Про банк
Банк був створений у 1991 році як Акціонерний комерційний «Електрон Банк». У 2007 році Volksbank International AG придбав контрольний пакет акцій ВАТ “Електрон Банк”, згодом збільшивши свою долю до 99,6%. У 2012 році ВАТ “Ощадбанк Росії” придбав 100% у Volksbank International AG. 16 грудня 2013 року – банк змінив найменування на Публічне акціонерне товариство “ВіЕc Банк”.
Банк є членом міжнародної групи Sberbank Europe AG. Надає послуги фізичним і юридичним особам. Також «ВіЕс Банк» є членом Асоціації українських банків, Асоціації банків Львівщини, ПФТС, Професійної асоціації реєстраторів і депозитаріїв, Української міжбанківської валютної біржі, SWIFT, платіжної системи VISA International, НСМЕП. Згідно класифікації НБУ за розміром активів і регулятивного капіталу ПАТ «ВіЕс Банк» відноситься до 4 групи.
Про CS
Компанія CS спеціалізується на розробці, впровадженні, комплексному супроводі та розвитку систем автоматизації банків і страхових компаній.
За 16 років на ринку інформаційних технологій CS стала безумовним лідером серед українських розробників банківського програмного забезпечення. Кожен третій банк, а також провідні страхові компанії використовують програмне забезпечення CS.
CS є партнером корпорацій Oracle, Microsoft, IBM, HP, VMWare, Cisco, APC та Group-iB. З 2010 року CS – володар статусу Oracle Platinum Partner.
Продукти компанії CS: автоматизована банківська система Б2, система інтерактивного обслуговування клієнтів iFOBS, аналітична система CS::BI та інші.
Контакти
PR-відділ
Компанія CS
pr@csltd.com.ua
www.csltd.com.ua
057 760 13 67
За матеріалами:
СіЕс Інтегра
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас