Прийняти закон про амністію мітингувальників майже неможливо - нардеп ПР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прийняти закон про амністію мітингувальників майже неможливо - нардеп ПР

Казна та Політика
1805
Прийняти у Верховній Раді закон про амністію для учасників акцій протесту в Києві майже неможливо, але мінімізувати відповідальність можна у випадку, якщо мітингувальники підуть на зустріч органам слідства.
Таку думку народний депутат від фракції “Партія Регіонів” Нестор Шуфрич висловив під час засідання круглого столу Українського форуму в п’ятницю.
“Про те, що буде ще один закон про зняття з відповідальності з тих, хто зараз загрожує життям співробітникам правоохоронних органів і громадянам навколо себе, буде дуже важко і на мій погляд майже не можливо. Мінімізація їх відповідальності можлива, але тільки з домовленістю з органами слідства і в суді”, – сказав він.
Нестор Шуфрич також зазначив, що він, як і його колеги по фракції Партії Регіонів, все ж таки зможуть посприяти в цьому процесі, якщо мітингувальники зупинять протиправні дії і визнають свою провину.
“З приводу екстремістів, які зараз діють на вулиці. Я закликаю їх домовитися з правосуддям, така можливість є, і я впевнений, що прокуратура і суди підуть на зустріч”, – додав нардеп.
Нагадаємо, 23 січня Міністр юстиції Олена Лукаш заявила, що на другому етапі переговорів Президента України Віктора Януковича та учасників робочої групи з врегулювання політичної кризи з лідерами опозиції обговорювалося питання можливої ​​амністії для учасників масових акцій протесту в Києві.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас