Президент “УкрСиббанк” купує "Укртатнафта" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент “УкрСиббанк” купує "Укртатнафта"

Фондовий ринок
192
Прес-служба повідомляє, що Олександр Ярославський, Президент АКІБ «УкрСиббанк» днями зробив покупку 1,154% акцій статутного фонду ЗАТ «Укртатнафта».
Як прокоментував Артем Александров, радник Олександра Ярославського з питань корпоративного керування: «Ми маємо намір купити 43,054% акцій ЗАТ «Укртатнафта», що належать Фонду держмайна України. Покупка 1,154% акцій статутного фонду ЗАТ «Укртатнафта» є першим ключовим кроком на шляху до придбання державного пакета акцій. І поки ми цю задачу успішно виконали».
Олександр Ярославський твердо упевнений, що ця мета цілком досяжна.
Для довідки:
"Транснаціональна фінансово-промислова нафтова компанія "Укртатнафта" створена в 1995 році відповідно до указів Президентів України і Республіки Татарстан. Україна передала в Статутний фонд Компанії цілісний майновий комплекс - АТ "Кременчугнафтооргсинтез", що є правонаступником Кременчуцького НПЗ. Внесок Республіки Татарстан - грошові внески, акції нафтовидобувних компаній. АТ "Укртатнафта" зареєстровано на Україні і платить податки в бюджет України.
АТ "Укртатнафта" є лідером нафтопереробної промисловості України і робить різноманітний асортимент товарної продукції високої якості (більш 100 найменувань, у тому числі екологічно чисті неэтилированные бензини марок А-76, А-92, А-95, літнє і зимове дизельне паливо, моторні, трансмісійні й інші види олій, ароматичні вуглеводні, нафтові розчинники, парафін, бітум, мазут, сірку і т.д.). Потужності Компанії розраховані на роботу з усіма типами нафти і газового конденсату з річним завантаженням 18,6 млн. тонн.
АКІБ «УкрСиббанк» зареєстрований 18 червня 1990 року. Банк має повну ліцензію НБУ № 75 від 24 грудня 2001 року на проведення банківських операцій. За станом на 10.04.2003 р. валюта балансу - 2317 млн. грн., капітал - 286 млн. грн., кредитний портфель банку складає 1,5 млрд.грн., філіальна мережа банку складається з 175 філій і відділень у всіх регіонах України. Клієнтами АКІБ «Укрсиббанк» є 18 тисяч підприємств України і більш 170 тисяч приватних осіб.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас