Allbiz щедро заохочує своїх лояльних клієнтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Allbiz щедро заохочує своїх лояльних клієнтів

184
Найбільший торговельний інтернет-майданчик allbiz запустив нову мотиваційну програму «Запроси друга».
Програма спрямована на заохочення лояльних клієнтів компанії, які користуються міжнародним онлайн-каталогом товарів і послуг та можуть рекомендувати участь у ньому своїм партнерам, знайомим і друзям. Відповідно до умов програми, діючі клієнти ресурсу можутьрекомендувати послуги allbiz своїм знайомим і отримати вагомий бонус у вигляді додаткових трьох місяців обслуговування за залученим пакетом, що еквівалентно бонусу на суму від 750 до 9000 грн. Причому такий же бонус отримає і компанія, яка скористалася рекомендацією і стала учасником ресурсу за одниміз платних пакетів.
«Ми приділяємо значну увагу формуванню лояльності наших клієнтів і намагаємося будувати з ними довгострокові і взаємовигідні відносини. Компанії, які переконалися в ефективності онлайн-каталогуallbiz, іноді рекомендують наш ресурс своїм партнерам. Ми вважаємо, що лояльність повинна бути взаємною, і додатково заохочуємо їх», – зазначає Андрій Хоменко, директор з маркетингу та продажів allbiz.
allbizміжнародний онлайн-каталог товарів і послуг на 26 мовах. Проект об’єднує товарні ринки 90 країн світу, містить структуровану інформацію про більш ніж 19 млн товарів і послуг від 1,3 млн компаній з усього світу. Щомісячна аудиторія проекту перевищує 10 млн відвідувачів (50 млн переглядів). Офіси allbiz розташовані в 19 країнах: Україні, Росії, Казахстані, Молдові, Азербайджані, Узбекистані, Грузії, Польщі, Румунії, Болгарії, Греції, Єгипті, Тунісі, Індії, Аргентині, Китаї, Перу, США, Малайзії.
За матеріалами:
all.biz
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас