Ощадбанк – шанувальникам лотерей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк – шанувальникам лотерей

Валюта
173
ВАТ «Державний ощадний банк України” в першому кварталі 2003 року продовжував нарощувати обсяги розповсюдження лотерейних билетів, - розповів начальник управління касових операцій, грошового обігу та інкасації Ощадбанку Юрій Бєлов.
На підтвердження своїх слів він навів такі статистичні дані. Якщо за 2002 рік установи Ощадного банку розповсюдили лотерейних білетів на 50 млн. грн., то в січні-березні поточного року на суму понад 18 млн. грн. Погодьтеся, це вагомий доказ важливої ролі Ощадбанку, який активно надає цю послугу любителям гри в лотерею.
На думку Юрія Бєлова, цей результат став можливим, по-перше, завдяки дотриманню банком організаційних, технологічних та інших вимог, необхідних для функціонування лотерейного ринку. По-друге, його досягнуто за рахунок географічної доступності надаваних Ощадбанком послуг, в організаційній структурі якого нараховується сьогодні 6738 банківських установ. Зрозуміло, підкреслив він, не можна скидати з рахунку і дедалі зростаючу в нашій країні популярність лотерей, в яких люди можуть виграти чималі гроші.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас