Стан екс-прем'єр-міністра Аріеля Шарона продовжує погіршуватися — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стан екс-прем'єр-міністра Аріеля Шарона продовжує погіршуватися

Світ
302
Стан колишнього прем’єр-міністра Ізраїлю Аріеля Шарона залишається критичним із загрозою для життя і продовжує поступово погіршуватися, повідомив журналістам директор клініки Зеєв Ротштейн.
Він повторив, що у 85-річного пацієнта, який вісім років не виходить з коми після інсульту, спостерігається поліорганна недостатність – поступова відмова цілої низки функціональних систем організму.
“Поліпшень порівняно з ситуацією на вчора немає. Швидше, навпаки. Ми спостерігаємо деяке погіршення стану. Нирки та інші органи страждають від дисфункції”, – сказав Ротштейн.
“Зараз єдине лікування, яке отримує пан Шарон, – це підтримуюча терапія”, – додав він, давши песимістичний прогноз щодо розвитку хвороби.
Біля ліжка Шарона постійно знаходяться обидва його сини. За повідомленням місцевих ЗМІ, ізраїльська влада вже приступила до планування похоронної церемонії.
Чим відомий Аріель Шарон
Ветеран майже всіх воєн Ізраїлю, автор програми “розмежування”, яка поставила крапку в 38-річній історії окупації сектора Газа, архітектор “стіни безпеки”, що приборкала хвилю палестинського терору, Шарон переніс 4 січня 2006 року обширний інсульт і впав у кому.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас