ПР засудила смолоскипну ходу: Це цинічні спроби молодиків, що розперезалися, прикрити свої мерзенні діяння — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПР засудила смолоскипну ходу: Це цинічні спроби молодиків, що розперезалися, прикрити свої мерзенні діяння

Особисті фінанси
3240
ПР побачила у смолоскипній ході націоналістів тривожну тенденцію відродження неонацизму і виклик всьому українському суспільству і кожному громадянину.
Партія регіонів засудила смолоскипну ходу націоналістів на честь 105-ї річниці з дня народження Степана Бандери, каже повідомлення прес-служби ПР.
У повідомленні наголошується, що смолоскипні марші, влаштовані націоналістами з ВО «Свобода» у центрі столиці та інших містах України в перший же день нового року, вкотре продемонстрували цинічні спроби молодиків, що розперезалися, прикрити свої мерзенні діяння патріотичними гаслами і закликами.
Це вже не просто тривожна тенденція відродження неонацизму, це виклик усьому українському суспільству і кожному громадянину.
Партія регіонів категорично засуджує подібні дії.
Під виглядом європейського майбутнього українські націоналісти тягнуть до нашої країни примари й кошмари минулого. Походи зі смолоскипами, культ вождя, штурмові загони, руйнування пам’яток, погроми державних і громадських установ, самосуди на вулицях – все це вже було в історії Європи у 20-30-ті роки минулого століття. Але, як виявилося, саме такі історичні приклади надихають доморослу опозицію.
Тоді ігри з вогнем закінчилися Другою світовою війною і мільйонами жертв. Саме тому ідеологія і практика фашизму і нацизму засуджені судом історії.
Ми сподіваємося, що міжнародне співтовариство буде не байдуже до спроб представників окремих політичних сил відродити фашизм в Україні, героїзувати нацистських колаборантів, які клялися у вірності Гітлеру.
Партія регіонів звертається до органів державної влади з вимогою дати відповідну оцінку підбурювальним і провокативним діям радикальних націоналістів, не допустити поширення фашизму в Україні.
Партія регіонів заявляє, що нацизму не місце на українській землі і його поплічники будуть зупинені! Ті ж, хто спробує вдатися до насильства, понесуть покарання у встановленому законом порядку.
За матеріалами:
censor.net.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас