Тотальне озброєння: ВМФ Росії в 2014 році поповнять близько 40 кораблів і суден — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тотальне озброєння: ВМФ Росії в 2014 році поповнять близько 40 кораблів і суден

Світ
1089
Військово-морський флот Росії в 2014 році планує прийняти до свого складу близько 40 бойових надводних і підводних кораблів і суден забезпечення різних класів, повідомив у п’ятницю заступник головнокомандувача ВМФ з озброєння контр-адмірал Віктор Борсук .
“До складу підводних сил ВМФ буде прийнятий атомний підводний ракетоносець “Володимир Мономах” проекту 955 класу “Борей”, а також дизель-електричний підводний човен проекту 636.3 класу “Варшав’янка” для оснащення Чорноморського флоту”, – сказав заступник головкома.
У поточному році, поінформував він, в інтересах Чорноморського флоту будуть закладені, як мінімум, ще два дизель-електричні підводні човни проекту 636.3. Триватимуть ремонт і модернізація важкого атомного ракетного крейсера “Адмірал Нахімов”, модернізацію та ремонт також пройдуть три багатоцільові атомні підводні човни.
Крім того, в кінці 2014 року ВМФ прийме до свого складу сучасне рятувальне судно “Ігор Бєлоусов”, будівництво якого зараз завершується, підтвердив контр-адмірал Борсук.
За інформацією джерел в ОПК, в поточному році до бойового складу ВМФ також увійде головний багатоцільовий атомний підводний човен нового, четвертого покоління “Северодвинськ” проекту 885 класу “Ясень”.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас